Noormarkku Club's à la carte restaurant is open
Tue-Fri at 17-21 (kitchen closes at 20)

 

Starters

”Sapas”       9,50 €
Four small tapas type starters
Robert de Nola Cava Brut 40,00 €/75cl
 

Beetroot carpaccio, cured elk meat tartar, Peltola Blue –crème and rocket salad    13,00 €
Masi Mas’Est Teroldego 58,00 €/75cl, Italy/Teroldego

Blini with roe, smetana, onion and clarified butter  17,00 €
-can also be ordered with cured elk meat mousse or seaweed caviar
Collet Brut Champagne 71,00 €/75cl, France/Champagne
 

Onion soup with GR Grand Reserve goat cheese and herb croutons     9,00 €
Pierre-Henri Morel Cotes de Rhone Villages, Grenache, Syrah 52,00 €/75cl, France

 

Main courses  

Arctic char, creamy black salsify, chanterelle and watercress   29,00 €
Steininger Sauvignon Blanc 58,50 €/75cl, Austria

Venison roast, chanterelle and potato purée, root vegetable brunoise, port wine sauce    34,00 €
Pierre-Henri Morel Cotes de Rhone Villages, Grenache, Syrah 52,00 €/75cl, France

Elk meat burger, house salad and potato wedges  21,00 €
Elk hamburger patty 150g, bacon, emmental cheese, tomato, red onion compote,
bbq –mayonnaise and house mustard. Can also be ordered with a vegetable patty.
Laitila dark beer 6,00 €/33cl

    

Children’s meals - 30% of the price of main courses

Desserts

”Marquise au chocolat”, vanilla ice cream and cloudberry jam 12,00 €
Pineau de Laborie, Pinotage 43,00 €/37,5cl, South Africa
 

 Local cheeses and compote of chokeberry and apple 11,00 €
Warre’s Otima 10 YO, Tawny Port 50,00 €/50cl, Portugal

Tosca cake, lingonberry ice cream and white chocolate mousse 10,00 €
Oremus Late Harvest 58,00 €/50cl, Hungary/Tokaji
 

If needed, the staff will gladly give you more information about ingredients causing intolerances and allergies.

 

Lunch at Noormarkku Club

Tasty lunch is served at Noormarkku Club on weekdays from 11 am to 2 pm. At other times, this building renovated into a clubhouse in 1924 acts as a private restaurant. Our meals are packed with flavour and character. We also often serve seasonal treats and local food.

Our weekday lunch includes a starter buffet, a selection of breads, soup, a hot dish, coffee and tea. 

On Wednesdays, we serve a delicious game lunch.

Lunch 14,00 €/person

Dessert in addition to lunch 5,00 €/person

You may also order a stylish business lunch, which inluces starters and soup from buffet and served main course and served sweet treat with coffee/tea. Business lunch is 23,00 €/person.

Viikon lounas

Lounas vko 22
MA
Grillattua kirjolohta (L,G) FI, kermamuhennettuja tilliperunoita, lämmin kasvislisäke, salaattia
TI
Pannupihvi hirvenjauhelihasta, leipurinperunat, yrttimajoneesi, lämpimiä kasviksia, salaattia
KE
Ruukin karitsaa ja pippuri-kermakastiketta (L,G) FI, valkosipuliperunat, pekoni-papulisäke, salaattia
TO
Hirvivorschmack, (L,G) FI, uuniperuna, smetanaa, suolakurkkua ja punajuuria, salaattia
PE
Broilerinfileetä ja valkoviini-voikastiketta, katkarapu-vihannespaella, salaattia
Viikon TakeAway-annos


Viikon take away grillituote

Tuotteet ovat tehty ruukin omasta riistasta ja ovat pakasteita. Grilli take away on varattavissa päivittäin klo 10.00 mennessä ja tuotteiden nouto on klo 11.00-15.00.

Hirven juustoista grillimakkaraa 4,00 € /3 kpl/300 g
Hirvenliha-bratwurstit 4,00 € /6 kpl/250g
Hirvensipulimakkaraa 9,50 €/kg, n. 350 – 450g paloina

JUHLABUFFET TAKE AWAY PÄÄTTÄJÄISIIN 32,00 €/HLÖ

Tilaus min. 6 hengelle. Menu on jälkiruokaa lukuunottamatta laktoositon ja gluteeniton. Tilaukset tiistaihin 26.5. klo 13.00 mennessä ja tuotteiden nouto pe 29.5. tai la 30.5. klo 13.00-15.00.
 
Yrttimarinoitua varhaisperunasalaattia
Waldorfinsalaattia
Tuorevihannesalaattia broilerinfileen ja juuston kera  
Graavattua kirjolohta ja sinappi-tillikastiketta 
Marinoituja sinappisilakoita
Palvattua peurankoipea ja mustaherukkakastiketta
Hirvipyöryköitä  
Hirvistroganoffia
Leipurinperunoita
Tuoreparsa-vihannesmosaiikki  
Valkosuklaakreemillä ja mansikoilla päällystetty levykakku (VL)

TARJOILTAVA PÄÄTTÄJÄISMENU 38,00 €/hlö
Tilaus min. 4 hengelle. Tilaukset tiistaihin 26.5. klo 13.00 mennessä ja tuotteiden nouto pe 29.5. tai la 30.5. klo 13.00-15.00.
 
Sokerisuolattu lohifondant, tuorevihannes-yrttisalaatti,
Korvasienimuhennosta (tarjolla erikseen) (L,G)
Ruukin limppua ja savusipulilevitettä
 
Kevätsipuli-nokkoskeittoa (L,G)
 
Katajalla paahdettua hirvenpaistia Ahlströmin metsien hirvenlihasta ja konjakilla maustettua kolmen pippurin kastiketta,
tuoreparsa-vihannesmosaiikki sekä leipurinperunoita (L,G)
 
Valkosuklaakreemillä ja mansikoilla päällystetty levykakku (VL)
 

TÄYTEKAKKU
Kinuskikakku (12-14 hlöä) (L) 36,00 € /kakku
 
Tilaukset tiistaihin 26.5. klo 13 mennessä p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi