BLINIAIKA

Mikä sopisi paremmin keskitalven pakkasiin kuin tunnelmallinen blini-illallinen hyvässä seurassa? Ruukin rukiiset tattariblinit paistetaan reilussa voissa ja nautitaan perinteisesti smetanan ja sipulin sekä runsaiden liha- ja kalalisukkeiden kera.

Blinejä paistellaan ruukissa 18.1.-22.2.2019. Avaamme bliniviikot perjantaina 25.1.2019 viettämällä Kauttuan Klubilla perinteistä blini-iltaa, jolloin ruukkien salit täyttyvät hyvän ruoan ystävistä.

Blini-illoissa on tarjolla ”Menu kahdelle”, jolloin blinimenumme on nautittavissa edullisempaan hintaan. Tervetuloa mukaan!
 

BLINI-ILLAT KAUTTUAN RUUKISSA

Menu kahdelle 25.1.2019 klo 18-21

Rukiinen tattariblini, mätiä, smetanaa ja sipulia

Hirvenfileetä, tryffelivoita, porsaanposkea, riistakastiketta, tatti-vihannesmosaiikki

Kermaliköörillä maustettu suklaa-puolukkatrifle

Menu 72,00 €/2 hlöä

Blini-illat täyttyvät nopeasti, joten teethän varauksen ajoissa p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi

Blinimenu on tarjolla koko blinikauden 22.2. asti, 49,00 €/hlö

Majoitusetu blini-iltaan osallistujille 49,00 €/hlö/2hh, sisältäen aamiaisen.

TALVEN SAUNAILLAT

Saunomisen ohessa maistuvat myös blinit! Meillä talven saunailtoja vietetään tunnelmallisella rantasaunalla ja Villa Ahlströmin saunalla.

VIINIPRUUVIT

Blinien seuraksi sopii hapokas valkoviini tai kuohuviini. Voit varata seurueellesi blini-illallisen lisäksi viinipruuvin, jossa henkilökuntamme esittelee ja maistattaa kauden makuihin sopivia viinejä. Viinipruuvit järjestetään min. 8 hlön seurueille.

PILKKIRETKET

Talven opastetulla pilkkiretkellä koetaan luonnontilaisen erämaajärven rauha ja talvinen luonto lumoaa hiljaisuudellaan. Kalastusopas neuvoo pilkkijöitä kalastuksessa ja oikeiden vieheiden valinnassa. Saatte käyttöönne kalastusvälineet, pilkkihaalarit, saappaat ja hatut. Käytössänne on erämaajärvi ja viihtyisä, suuri kota. Kodalla nautitaan retkieväät nokipannukahveineen. Pilkkiretken jälkeen voit jatkaa blini-illalliselle Kauttuan Klubille. Kysy tarjousta! (ruukit@a-ahlstrom.fi)