Ikimuistoisia elämyksiä Ahlströmin tapaan

Tarjoamme korkealaatuisia luontoelämyksiä sekä virkistyspalveluita pääasiassa yhtiön omistamilla maa- ja vesialueilla.

Arvojamme ovat asiakkaiden viihtyvyys, tyytyväisyys ja turvallisuus sekä luonnon kestävä käyttö.

Opastetut täyden palvelun kalastuspaketit ja kajakkiretket toteutamme kuuluisalla ja kalaisalla Säkylän Pyhäjärvellä. Ruukin lähimetsään pääset kokouspäivän lomassakin välillä rentoutumaan vaikka luontopolulle tai opastetulle linturetkelle. Järjestämme myös pien- ja suurriistan metsästystapahtumia ryhmille.

Melontaretki

Opastetulla melontaretkellä tutustutaan linnustoltaan ja kasvillisuudeltaan monipuoliseen Kauttuanlahteen ja Eurajoen alkulähteelle. Opas ottaa melojat vastaan Euran kanoottiklubin järvivajalla. Melojille valitaan soveltuva kajakki, mela, kelluntaliivit ja muut tarvittavat melontavarusteet. Noin 6 km:n pituisella retkellä nautitaan Pyhäjärven pohjoisimman osan lehtomaisemista ja Hiittenkarin harjumaisemista järveltä käsin. Kauttuanlahdelta avautuu koko Pyhäjärven aava järvenselkä. Melontaretken jälkeen maittavat Rantasaunan löylyt ja ruukin herkulllinen iltapala. Melontaretkiä järjestetään 1.5.-30.9. välisellä ajalla.
Henkilömäärä 2-8 hlöä.
Hinta 120 € / 2 hlö + 30 €/lisähenkilö, kanootit ovat yhden henkilön kanootteja.

Yrttikävely

Yrttikävelyllä tutustutaan koulutetun yrttineuvojan johdolla suomalaisiin villiyrtteihin ja kasveihin sekä niiden käyttötapoihin. Varaa aistit herättävä ja insiproiva kävelyretki ruukissa ja lähimetsässä!

Hinta 80,00 €/ryhmä, kesto n. 1 tunti. Yrttikävely on varattavissa muun ohjelman oheen, esim. majoitus, kokous, sauna tai ruokailu. Ryhmäkoko max. 25 hlöä. Suuremmat ryhmät erillisen sopimuksen mukaan.

Ota meihin yhteyttä  ja suunnitellaan yhdessä seurueellesi ikimuistoinen vierailu Kauttualle.