Keittiömestarin lounasmenu 42,00 €/hlö
( Tilattavissa arkisin ti-pe klo 11-14)

Päivittäin vaihtuva kolmen ruokalajin menu kauden raaka-aineista.
Menun hintaan sisältyy kahvi tai haudutettu tee

 

Kesämenu 49,00 €/hlö

Graavisiikatartar, siianmätiä, ryytisinappikastiketta, sitruunasmetanaa, suikaloitua mummonkurkkua ja paahdettua varhaisperunaa
Ruukin limppua ja suolattua voita
Dr Loosen Riesling, Saksa  48,00 €/75cl
 

Pippuroitua härkää ja konjakkikermakastiketta, maalaislohkoperunoita ja varhaisporkkanoita                                                                                                                                                         Pierre Henri Morel Signargues Côtes du Rhône Villages 52,00 €/75cl
 

Raparperi-seljankukkatrifle ja minttumansikat                                                                                                                                                                                                                                     Oremus Late Harvest 10,00 €/6cl, 58,00 €/75cl Unkari / Tokaji

 

 

Ruukkimenu 56,00 €/hlö

Sokerisuolattua nieriää, nokkos-hernekreemiä, varhaisperunaa  ja retiisipikkelsiä
Ruukin limppua ja suolattua voita
X-Berg Riesling, Saksa  58,00 €/75cl

Yrttipaahdettua hirvenfileetä, glaseerattua porsaankylkeä, paahdetulla sipulilla ja korvasienillä maustettua perunapyreetä, madeirakastiketta sekä varhaisporkkanoita
Norton Reserva Malbec, Argentiina 49,00 €/75cl

Suklaista mutakakkua, raparperibavaroise, mesiangervolla maustettuja mansikoita ja minttusiirappia
Pineau de Laborie 43,00 €/75cl

 

 

Rotisseurs -menu 68,00 €/hlö

Amuse Bouche - keittiön tervehdys

Hirvitartarpihvi, punajuurta, sipulia, suolakurkkua, kapriksia, uppomuna sekä worcester-kastikkeella maustettua sinappimajoneesia
Laitilan tumma Kukko olut 4,6% 7,00 €

Kevyesti savustettua nieriää, kevätporkkanoita, varhaisperunoita ja korvasienimuhennosta
William Fevre Domaine Chablis, Ranska 65,00 €/75cl

TAI

Punaviinikastikkeella kuullotettua peuranfileetä, hirviwallenberg, korvasienimuhennosta, prässättyä Annan-perunaa ja kevätporkkanaa
Masi Mas’Est Teroldego, Italia 58,00 €/75cl
 

Raparperikeitto ja vaniljapannacotta
Oremus Late Harvest, Unkari/Tokaji 10,00 €/6cl, 58,00 €/plo

 

Menu du Chef 62,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin maistelumenu kauden upeista raaka-aineista.                                                                                                                                                                           Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päältä.