Menut ryhmille 15.1.2019 alkaen
 

Keittiömestarin lounasmenu 42,00 €/hlö
( Tilattavissa arkisin ti-pe klo 11-14)

Päivittäin vaihtuva kolmen ruokalajin menu kauden raaka-aineista.
Menun hintaan sisältyy kahvi tai haudutettu tee

 

Ruukin menu 54,00 €/hlö*

 

Lämmin vichyn keitto
Dr Loosen Riesling 48,00 €/75cl

Tattariblini, mätiä, sipulia ja smetanaa
Marskin ryyppy 6,00 €/4cl tai Laitilan vehnäolut 9,00 €/33cl
Robert de Nola Cava brut 40,00 €/75cl

Hirvenfileetä, tryffelivoita, porsaanposkea, riistakastiketta ja tatti-vihannesmosaiikki
Pierre-Henri Morel Signargues, Côte du Rhône 52,00 €/75cl

Kermaliköörillä maustettu suklaa-puolukkatrifle
Warre´s Otima 10YO Tawny Port 50,00 €/50cl

*ilman alkukeittoa menun hinta 49,00 €/hlö

 

Rôtisseurs menu 84,00 €/hlö      

Amuse-bouche kauden raaka-aineista
Veuve Clicquot Brut 79,00 €/75cl

Kylmäsavuhaukea ja hauenmätiä
Veuve Clicquot Brut 79,00 €/75cl

Punajuuri consommé, ylikypsää hirveä ja piparjuurivaahtoa
Tío Pepe Fino Sherry 7,00 €/6cl

Halstrattua kuhaa, tryffelirisottoa sekä pinaattia
William Fevre Domaine Chablis 65,00 €/75cl

Peuranpaistia, riistakastiketta, paahdettua talvijuuresta ja savojikaalikääryle
Masi Costasera Amarone 87,00 €/75cl

Lähituottajien juustoja ja pähkinäistä omenakompottia
Masi Costasera Amarone 87,00 €/75cl

Kuusenkerkkäparfait, puolukkasiirappia sekä suklaakakkua

 

Menu du Chef 58,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin maistelumenu kauden upeista raaka-aineista, tarjoillaan koko pöytäseurueelle.