Menuehdotuksia ryhmille

 

Alkupalaksi 3,80 €/kpl

 

 

Kylmäsavulohta, kurkkua ja mätismetanaa
Katkarapu skagen
Brie-juustoa ja tomaattihilloketta
Ruukin salamia, Kolatun Waldemar -juustoa ja punasipulimarmeladia
Peltolan Blue -juustoa, mansikkaa ja balsamico–siirappia
Savuhirvitartar hunajakarpaloiden kera  

 

Kesämenu 52,00 €

Sokerisuolattu lohiruusuke, tillihunnutettuja uusia perunoita ja villiyrttisalaatti
Korvasienimuhennosta (tarjolla erikseen)

Ruukinlimppua ja suolattua voita
 

Naudansisäfileepihvi (180 g) ja konjakilla maustettua kolmen pippurin kastiketta, retikkafondant ja kesävihanneksia
 

Marinoitua raparperia, valkosuklaamoussea ja mansikkasorbettia
 

 

 

Ruukin menu 65,00 €                                    

Amuse Bouche - keittiön tervehdys

Korvasienikeitto, juustotanko
 

Peuratartar klassisten lisukkeiden kera, kaprismajoneesia sekä yrttibruschetta
 

 

Haukiwallenberg, paistettua kampasimpukkaa, hollandaisekastiketta, nokkos-perunapyree
 

 

Crème brûlée, mansikkasorbetti ja Romanovin mansikoita
 

 

 

Vegaanimenu 65,00 €

 

Amuse Bouche - keittiön tervehdys

Parsakeitto ja juustotanko
 

Kasvistartar klassisten lisukkeiden kera, kaprismajoneesia sekä yrttibruschetta
 

Linssimureke, korvasienimuhennosta, nokkos—perunapyree
 

Kookoskermaan tehty chili-suklaa pannacotta, mansikkasorbetti ja Romanovin mansikoita
 

 

 

Menu du Chef 56,00 € - 67,00 €

Viikoittain vaihtuva kolmen (56,00 €) tai neljän (67,00 €) ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.

Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä. 

 

Koko seurueelle (min. 6 hlöä) tulee valita sama menu. Huomioimme etukäteen ilmoitetut erityisruokavaliot.

 

Varaukset p. 050 518 3680 tai kauttuan.klubi@a-ahlstrom.fi