Menut ryhmille

 

Rôtisseurs-menu • 72,00 €

Punajuuricarpaccio, yrttimaustettu peuratartar, omena-piparjuurikastike
Rapeakuorista maalaisleipää ja ruukin tryffelillä maustettua voita
Suosittelemme: Pierre-Henri Morel Cotes du Rhone Villages 52,00 €/75cl

Parsa cappuccino

Höyrytettyä kuhaa ja ravioleja hauki-meriraputäytteellä, paahdettua pinaattia
ja sahramilla maustettua voi-viinikastiketta
Suosittelemme: William Fevre Domaine Chablis 65,00 €/75cl

Jogurttipannacotta ja tuorehedelmäminestrone
Suosittelemme: Oremus Late Harvest  10,00 €/6cl, 58,00 €/50cl
 

 

Klassikkomenu • 48,00 €

Toast Skagen
Suosittelemme: Dr. Loosen Riesling Trocken 48,00 €/75cl
 
Pippuroitua härkää, calvadoskastiketta, perunafondant ja kauden vihanneksia
Suosittelemme: Bodega Norton Reserva Malbec 49,00 €/75cl
                     

Crêpes Suzette ja ruukin vaniljajäätelöä
Suosittelemme: Oremus Late Harvest 58,00 €/50cl
                
 

Ruukinmenu • 58,00 €


Tuoreparsa brûlée, kylmäsavusiikaa, siianmätiä ja marinoituja parsannuppuja
Suosittelemme: Dr. Loosen Riesling Trocken 48,00 €/75cl
 
Rosepaistettua peuranpaistia, kurpitsansiemenillä kuorrutettua palsternakkaa, hunajapaahdettua omenaa ja tummaa riistakastiketta
Suosittelemme: Pierre-Henri Morel Cotes du Rhone Villages 52,00 €/75cl
 
Lakkoja ja seljankukalla maustettua viinivaahtoa               
Suosittelemme: Oremus Late Harvest  10,00 €/6cl, 58,00 €/50cl
 

Menu du Chef • 52,00 €

Viikoittain vaihtuva 4 ruokalajin maistelumenu kauden upeista raaka-aineista, tarjoillaan koko pöytäseurueelle.