Palkittu Ahlströmin keittiö tuo lähiluonnon lautaselle

Ahlströmin ruukkialueita ympäröivät luontoalueet tarjoavat mitä herkullisimpia raaka-aineita keittiömestareidemme  jalostettaviksi.

Ruukkialueen puutarhan antimet, metsien marja- ja sienisadot, Pyhäjärven kala- ja rapusaaliit sekä itse metsästetty riista ovat Ahlströmin keittiöiden ylpeys. Pääraaka-aineena käytetään omien metsien hirven- ja peuranlihaa. Ympäröivä luonto on täynnä puhdasta ja takuutuoretta villiruokaa.

Tinkimättömyydellä valmistetut ateriat nautitaan laadukkaan viinin kera, hyvässä seurassa. Ahlströmin herkuista voi nauttia Kauttuan Klubilla lounaalla  ja illallisella.

Viihtyisä Kellaribaari on elementissään pienemmille ryhmille. Kesällä terassi avaa ovensa kauniiseen omenapuutarhaan.

Ravintolamme Oiva-raportin löydät täältä http://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Ruoka- ja viinikurssit

Ahlströmillä on kestitty kautta aikain niin valtiovieraita, taiteilijoita kuin kuninkaallisiakin.

Kauttuan Klubille on myönnetty Rôtisseurs-kilpi, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Pidämme yllä kulinaristisia perinteitä ja haluamme, että ruoallamme on aina tarina.

Ahlströmin ruokatarinat kootaan vuosisatojen perinneresepteistä ja uusista ruokatuulista, joissa on klassikkoainesta. Resepteistä parhaimmat siirtyvät perinnetietona yli sukupolvien keittiömestarilta toiselle. Meillä pääsee nauttimaan sesongin herkuista, ja panostamme riistaan sekä villi- ja lähiruokaan.

Kutsumme myös kotikokit mukaan kulinaristiseen maailmaan ja avaamme ovet Klubin keittiöön. Järjestämme ruoka- ja viinikulttuuria koskevaa tapakoulutusta ja kokkauskursseja Kauttuan ruukissa.

 

Ahlströmin Kauttuan ruukin monipuolisissa kokousmahdollisuuksissa on mistä valita. Lue lisää
Kauttuan Klubi ruukinpuistossa houkuttelee vieraita korkealaatuisilla hotellipalveluilla. 
Kauttuan ruukkimiljöössä viihdyt korkealaatuisten kulttuuri- ja luontoelämyksien parissa.
Kauttuan ruukin tilaussaunat lämpiävät isoillekin ryhmille.