Viinilista

Samppanjat

Veuve Clicquot Brut
Ranska, Champagne • Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
75 cl
79,00 €

Erittäin kuiva ja hapokas sekä hennon paahteinen. Pehmeät kuplat ryhdittävät makua ja jättävät pähkinäisen ja paahteisen jälkimaun. Tämä samppanja on tyylikäs aperitiivi ja eriomainen juoma vaikkapa paistetulle kalalle.

Collet Brut Champagne
Ranska, Champagne • Täyteläinen samppanja, jossa erittäin pitkä jälkimaku.
75 cl
71,00 €

Kuohuviinit

#Winner alkoholiton kuohuviini
Suomi • Makea
12 cl
4,50 €
75 cl
22,00 €

Iloisen kupliva alkoholiton lakka-seljankukkakuohuviini.

Robert De Nola Cava Brut
Espanja / Katalonia • Macabeo, Parellada, Xarello
12 cl
8,00 €
75 cl
40,00 €

Kuiva, miellyttävän hapokas, mantelinen ja hedelmäinen katalonialainen Cava. Kuohuviini on parhaimmillaan aperitiivina mutta sopii myös alkuruokien kanssa nautittavaksi.

 

Valkoviinit

Villa Wolf Gewurtztraminer
Saksa / Pfalz •
75 cl
49,00 €

Hienostunut, hedelmäinen ja raikkaan hapokas puolikuiva saksalainen valkoviini. Herkullisen mehukas aperitiivi, joka sopii hyvin myös merenherkkujen, mausteisen ruuan ja vaalean lihan seurana nautittavaksi. 

 

The Habitat Semillon, Sauvignon Blanc
Australia / South Eastern • Semillon, Sauvignon Blanc
12 cl
7,00 €
16 cl
9,00 €
75 cl
38,00 €

Suutuntumaltaan kuiva ja raikkaan hapokas viini. Maussa tuoreen ruohon ja trooppisten hedelmien aromeita. Hyvä valinta noutopöytäruokailujen viiniksi sekä seurusteluun.

Dr. Loosen Riesling Trocken
Saksa / Mosel •
75 cl
48,00 €

Kuiva, pirteän hapokas ja mineraalinen viini, joka on parhaimmillaan aperitiivina ja läpi aterian kalan ja vaalean lihan seuralaisena. Klassisen ryhdikäs viini, jonka ilmentää Moselin perinteitä yhtenä maailman hienoimmista Riesling alueista. 

William Fevre Domaine Chablis
Ranska / Chablis AOC • Chardonnay
75 cl
65,00 €

Pirteän hapokas ja mineraalinen Chablis. Maussa raikasta sitruunaisuutta ja vivahde paahteisuutta tyylikkäässä tasapainossa. Erinomainen hienostuneiden merenherkkujen kumppani. Sopii myös miedoille ja pehmeille juustoille.

 

Bodega Piedra Negra Gris
Argentina / Mendoza • Pinot Gris
12 cl
8,50 €
16 cl
10,00 €
75 cl
42,00 €

Raikkaan hedelmäinen moderni ja maukas talon valkoviini. Suosittelemme erityisesti salaateille, kalaruuille ja äyriäisille.

 

Punaviinit

The Habitat Shiraz
Australia / South Eastern • Shiraz
12 cl
7,00 €
16 cl
9,00 €
75 cl
38,00 €

Helposti lähestyttävä runsaan täyteläinen viini, jossa runsaat ja samettiset tanniinit. Hyvä valinta noutopöytäruokailujen viiniksi sekä seurusteluun.

Laborie Cabernet Sauvignon
Etelä-Afrikka / Western Cape • Cabernet Sauvignon
12 cl
8,50 €
16 cl
10,00 €
75 cl
42,00 €

Täyteläisen pehmeä punaviini, jossa on hienostuneet tanniinit ja miellyttävä jälkimaku. Tuoksussa tupakanlehteä, nahkaa ja mantelia. Soveltuu erityisesti naudanlihan, grillattujen ruokien ja riistan kanssa nautittavaksi

Masi Costasera Amarone
Italia /Amarone • Corvina, Rondinella, Molinara
75 cl
87,00 €

Amaronen perinteitä ja laatua kunnioittava täyteläisen tasapainoinen ja ryhdikkään hapokas punaviini. Viinissä on pehmeä suutuntuma. Laadukas viini erityisesti riistalihan ja grillattujen liharuokien seuraksi.

Pierre-Henri Morel Cotes du Rhone Villages
Ranska / Rhone • Grenache, Syrah
75 cl
52,00 €

Keskitäyteläinen ja mineraalisen hapokas viini. Mausteinen jälkimaku, josta voi löytää lakritsin ja tummien marjojen aromeja. Nautittavimmillaan riistalintujen ja kovien juustojen seuralaisena.

Bodega Norton Reserva Malbec
Argentina / Mendoza • Malbec
75 cl
49,00 €

Täyteläinen punaviini, jossa runsaan hedelmäisyyden tuoma makea suutuntuna yhdistyy upeasti tasapainottavaan hapokkuuteen ja tanniineihin. Täydellinen pihviviini.

Jälkiruokaviinit

Pineau de Laborie
Etelä-Afrikka / Paarl • Pinotage
6 cl
8,00 €
37,5 cl
43,00 €

Makeahko, runsaan hedelmäinen ja mausteinen viini. Suosittelemme nautittavaksi sinällään tai juustojen ja hedelmäisten jälkiruokien seurana.

Oremus Late Harvest
Unkari / Tokaji • Furmint, Hárslevelü, Zeta, Muscat
6 cl
10,00 €
50 cl
58,00 €

Hienostuneen makea moderni Tokaj –viini, jossa on hedelmäinen hapokkuus ja raikas loppumaku. Sopii erityisesti hedelmäisten jälkiruokien, pähkinäisten leivonnaisten, jäätelöiden ja sorbettien kanssa.

Warre´s Otima 10YO Tawny Port
Portugal / Douro •
6 cl
9,00 €
50 cl
50,00 €

Raikas ja hedelmäinen portviini jonka maku on toffeen ja kahvin aromien sävyttämä. Loistava kumppani klassisille jälkiruuille aina créme brûléestä tarte tatiniin. Suosittelemme lisäksi pehmeiden juustojen, suklaan ja pähkinöiden kanssa nautittavaksi