Pikkujoulut

Kauttuan Klubi tarjoaa monipuoliset tilat pikkujoulujen viettoon. Illallisen voi nauttia saleissa tai kabineteissa ja illan päätteeksi siirtyä tunnelmalliseen kellaribaariin jatkoille.
Vierastaloihin voi hauskan pikkujouluillan jälkeen jäädä majoittumaan. Mikä onkaan mukavampaa kuin nauttia runsas ruukkiaamiainen yhdessä pikkujoulujen jälkitunnelmissa.
Kysy tarjous pikkujouluista p. 050 518 3680 tai kauttuan.klubi@a-ahlstrom.fi
 

Pikkujouluajan pöytiin tarjoiltavat menut ja juomasuositukset (1.11.-31.12.2019)

Alkumaljoja ja glögejä

Campari & Seltz    8,00 €
Talon kuohuviini    8,00 €

Perinteinen jouluglögi terästetty   8,00 €
Perinteinen jouluglögi alkoholiton   6,00 €

Talon punaviiniglögi                       8,50 €
Calvadosglögi    8,50 €

Jouluglögin tai alkumaljan seuraksi 3,50 €/tuote
Kylmäsavulohta, kurkkua ja mätismetanaa
Rapu-canapé ja savumuikkua
Brie-juustoa ja tomaattihilloketta
Paahdettua briossia, hanhipateeta ja puolukkaa
Lämminsavulohihyrrä
Joulupiparkakku, sinihomejuustoa ja vihreäkuula

 
Klassikkomenu  52,00 €/hlö
Riimipeuraa ja puolukkamajoneesia, versosalaattia sekä pikkelöityjä metsäsieniä
Viinisuositus: Domaine de L´Aigle Pinot Noir, Ranska  44,00 €/75cl
 
Voissa paistettua kuhaa, linssimuhennosta ja pekonissa tiristettyä palsternakkaa
Viinisuositus: X-Berg Riesling, Rheingau, Saksa   52,00 € /75cl  

Schwarzwaldin kakkua lasissa
Viinisuositus: Warre´s Otima 10YO Tawny Port, Portugali      50,00 €/50cl
 

Ruukin menu  58,00 €/hlö
Kylmäsavuhaukitartar, hauenmätiä ja piparjuurismetanaa
Viinisuositus: William Fevre Domaine Chablis, Ranska   65,00 € /75cl

Sorsanrintaa, haudutettua punakaalia ja glaseerattua omenaa, juuriselleripyreetä, portviinikastiketta
Viinisuositus: Pierre-Henri Morel Cotes du Rhone Villages, Ranska 52,00 €/75cl

Glögipäärynät ja kinuskikastiketta sekä hedelmäistä praliinijäätelöä
Viinisuositus: Oremus Late Harvest, Unkari     58,00 €/50cl
 

Rôtisseurs -menu  88,00 €/hlö
Aperitiiviksi Pastis 8,00 €

Paahdettua briossia, siianmätiä, punasipulia ja smetanaa
Viinisuositus: Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs, Ranska  56,00 €/75cl

Punajuurikeittoa sekä chevremoussea
Viinisuositus: Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs, Ranska  56,00 €/75cl

Hirvenfilee ”Rossini” ankanmaksan ja ruukin oman tryffelin kera, palsternakkaterriiniä ja madeirakastiketta
Viinisuositus: Masi Mas’Est Teroldego, Italia     58,00 €/75cl

Peltolan Blue-juustoa ja portviinikirsikoita
Viinisuositus: Masi Mas’Est Teroldego, Italia     58,00 €/75cl

Nougatilla täytettyä uuniomenaa ja kaneli-mascarponea
Juomasuositus: Kuura Ice Cider 2017, Fiskars, Suomi  68,00 €/37,5cl

 
Menu du Chef  60,00 €/hlö
Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin menu kauden upeista raaka-aineista, tarjoillaan koko pöytäseurueelle.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta.

Varaukset ja lisätietoja p. 050 518 3680 tai kauttuan.klubi@a-ahlstrom.fi