BLINIAIKA

Keskitalven pakkasten paukkuessa on mukava kokoontua tunnelmalliselle blini-illalliselle hyvässä seurassa. Ruukin rukiiset tattariblinit paistetaan pannuilla voita säästämättä ja nautitaan smetanan ja sipulin sekä erilaisten liha- ja kalalisukkeiden kera.

Blinejä paistellaan ruukissa tammi-helmikuun aikana. Perjantaina 5.2.2021 vietämme perinteistä blini-iltaa klo 17-21.

Menu 5.2.2021

 

Blini ja mätiä, hienonnettua sipulia ja smetanaa
Sydäntalven klassikko kauden mätien kera

 

Peuran linnapaistia ja linnakastiketta, haudutettuja juureksia ja timjamiperunaa sekä sienikompottia
Peurasta valmistettu klassikkopaisti sienihillokkeen kera. Riista ja sienet ovat ruukin omista metsistä.

 
Tunturitrifle
Lakkajälkiruoka paahdetulla marenkihatulla

 

Menun hinta 52,00 €/hlö.

Ennen illallista on mahdollista osallistua mielenkiintoiselle yleisökierrokselle teemalla Arkkitehtuuria ja designia- Iittala 140 vuotta.

Varaukset p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi

***

Majoituspaketti blini-iltaan 126 €/hlö

paketti sisältää kuohuviinimaljan ja blini-menun, majoituksen kahden hengen huoneessa sekä lauantain runsaan brunssin klo 9-12.

 

PILKKIRETKET

Talven opastetulla pilkkiretkellä koetaan luonnontilaisen erämaajärven rauha ja talvinen luonto lumoaa hiljaisuudellaan. Kalastusopas neuvoo pilkkijöitä kalastuksessa ja oikeiden vieheiden valinnassa. Saatte käyttöönne kalastusvälineet, pilkkihaalarit, saappaat ja hatut. Käytössänne on erämaajärvi ja viihtyisä, suuri kota. Kodalla nautitaan retkieväät nokipannukahveineen. Pilkkiretken jälkeen voi jatkaa blini-illalliselle Noormarkun Klubille.
Kysy tarjousta!

 

 

VIINIPRUUVIT

Blinien seuraksi sopii hapokas valkoviini tai kuohuviini. Voit varata seurueellesi blini-illallisen lisäksi viinipruuvin, jossa henkilökuntamme esittelee ja maistattaa kauden makuihin sopivia viinejä. Viinipruuvit järjestetään min. 8 hlön seurueille.