Hotellimajoitusta ruukissa

Ahlströmin ruukki Porin Noormarkussa tarjoaa hotellimajoitusta kauniissa ruukkimiljöössä. Noormarkun ruukki on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä. Puistot, joki ja mäntymetsämaisemat lyövät alueelle oman leimansa.
Porin keskustasta Noormarkkuun on n.15 minuutin ajomatka. 

Tasokas hotelli vierastaloineen tarjoaa rauhallisen miljöön ja Noormarkun Klubin ravintola tarjoaa viihtyisät puitteet lähi- ja villiruoan ystäville. Kesällä Klubin aurinkoinen kesäterassi houkuttelee hotellin vieraita raikkaille juomille ja herkuttelemaan esim. hirviburgerilla!
Hotellin vierailla on mahdollisuus varata erilaisia kulttuurikierroksia saatavuuden mukaan. Tenniskenttä ja kuntosali ovat hotellivieraiden käytössä maksutta ja ruukin alueella on myös saunatiloja, joita voi varata pienille ja suuremmillekin seurueille. Kesäkaudella majoittujien käytössä ovat myös ruukin polkupyörät.

Ruukissa on hotellihuoneita kaikkiaan 29.  Voit valita neljästä viihtyisästä vierastalosta oman yksilöllisen hotellihuoneesi. Kaikki vierastalot ovat varattavissa kokonaan yksityiskäyttöön tai hotellihuoneittain. Aamiainen tarjoillaan kustavilaistyylisellä Noormarkun Klubilla. Hotellin vierailla on käytössä suuri maksuton pysäköintialue.

Sisäänkirjautuminen hotelliin on klo 15.00 alkaen ja huoneiden luovutus on klo 12.00 mennessä.

Hotellitasoisia majoitustiloja on Vierastalo Sahalassa, Vainiolassa, Kumpulassa ja Kultalassa sekä Liiteri-sviitissä. Kaikkia hotellin huoneita voidaan käyttää joko yhden tai kahden hengen huoneina. Lisävuoteita on mahdollista varata 30 €/vuode. Vierastalo Vainiolassa on myös sviitti sekä tilava perhehuone. Hotellissa on tyylikkäästi sisustetut huoneet.

Vierastalo Sahalassa on muutama huone, johon voi ottaa lemmikin mukaan. Tarkistathan aina saatavuuden matkustaessasi koiran kanssa. Lemmikkimaksu on 30 €.

Yhteenveto hotellihuoneista
Vainiola-
6 x kahden hengen huone, 1 x sviitti ja 1 x perhehuone kolmelle. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Vainiolan alakerrassa on hyvin varusteltu keittiö sekä tilavat oleskelutilat.

Sahala- 11 x kahden hengen huone ja 1 x yhden hengen huone. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Sahalan yläkerrassa on keittiö, olohuone ja illanistujaisiin tai palavereihin soveltuva pitkä pöytä.

Sahalan joenpuoleisiin alakerran huoneisiin on esteetön kulku. Pihan puolella on ramppi pyörätuolin ja rollaattorin kanssa liikkuville vieraillemme.

Kultala- 4 x kahden hengen huone kahdessa kerroksessa. Kultalassa on wc molemmissa kerroksissa sekä alakerrassa tilava kylpyhuone ja sauna. Alakerassa on hyvin varusteltu keittiö sekä tilava olohuone. Kultalassa on myös oma kesäterassi.

Kumpula- 4 x kahden hengen huone kahdessa kerroksessa. Kumpulassa on alakerran kahdessa hotellihuoneessa omat kylpyhuoneet. Yläkerran huoneet jakavat kylpyhuoneen. Alakerrassa on hyvin varusteltu keittiö sekä tilava olohuone.

Liiteri- 1 x sviitti. Upeassa, Artekin kalusteilla sisustetussa Liiteri-sviitissä on kaksi kerrosta, yläkerrassa makuutilat kahdelle ja alakerrassa oleskelutilat. Liiterissä on myös oma sauna.

Varaa huone

Saapuminen:
Lähtö:
Huoneet:
Aikuisia:
Kampanjakoodi:
 
Hotellipaketit, golf-lomat ja kulttuuripaketit.
Noormarkun Klubin keittiö vaalii vuosisatoja vanhoja perinnereseptejä ja luo uusia makuelämyksiä.

Tulevat yleisökierrokset ja muut ruukin tapahtumat.

Varaa majoitus kauniin ruukkimiljöön hotellitasoisissa vierastaloissa.