Menuehdotuksia kesä 2020

 

Menut tilataan min. 3 arikipäivää ennen tilaisuutta (min. 4 hlölle)

 

Alkumaljaksi

Champagne A.Bergère Sélection Brut 81,00 €/75cl   
Ranska, Champagne/Chardonnay, Pinot Noir

 

Robert De Nola Cava Brut 40,00 €/75cl
Espanja, Katalonia/Macabeo, Parellada, Xarello

 

Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs 58,00 €/75cl
Ranska, Alsace/Pinot Blanc, Pinot Gris

 

Alkupalaksi 3,80 €/kpl

 

Kylmäsavulohta, kurkkua ja mätismetanaa
Katkarapu skagen
Brie-juustoa ja tomaattihilloketta
Ruukin salamia, Kolatun Waldemar -juustoa ja punasipulimarmeladia
Peltolan Blue -juustoa, mansikkaa ja balsamico–siirappia
Savuhirvitartar hunajakarpaloiden kera  

 

Kesämenu 52,00 €

Sokerisuolattu lohiruusuke, tillihunnutettuja uusia perunoita ja villiyrttisalaatti
Korvasienimuhennosta (tarjolla erikseen)

Ruukinlimppua ja suolattua voita
Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl          

Naudansisäfileepihvi (180 g) ja konjakilla maustettua kolmen pippurin kastiketta, retikkafondant ja kesävihanneksia
Suositus: Dom Dinis Reserva, Tinta Miuda, Portugal 42,00 €/75cl

Marinoitua raparperia, valkosuklaamoussea ja mansikkasorbettia
Suosittelemme: Classic Collection Cape Tawny, Etelä-Afrikka 9,00 €/6cl

 

 

Ruukin menu 65,00 €                                    

Amuse Bouche - keittiön tervehdys

Korvasienikeitto, juustotanko
Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl

Peuratartar klassisten lisukkeiden kera, kaprismajoneesia sekä yrttibruschetta
Suositus: Vigneti del Sole Ripasso della Valpolicella, Italia 54,00 €/75cl

 

Haukiwallenberg, paistettua kampasimpukkaa, hollandaisekastiketta, nokkos-perunapyree
Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa  46,00 €/75cl 

 

Crème brûlée, mansikkasorbetti ja Romanovin mansikoita
Suosittelemme: Classic Collection Cape Tawny, Etelä-Afrikka 9,00 €/6cl

 

 

Vegaanimenu 65,00 €

 

Amuse Bouche - keittiön tervehdys

Parsakeitto ja juustotanko
Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl

Kasvistartar klassisten lisukkeiden kera, kaprismajoneesia sekä yrttibruschetta
Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl

Linssimureke, korvasienimuhennosta, nokkos—perunapyree
Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl

Kookoskermaan tehty chili-suklaa pannacotta, mansikkasorbetti ja Romanovin mansikoita
Suosittelemme: Classic Collection Cape Tawny, Etelä-Afrikka 9,00 €/6cl 

 

 

Menu du Chef 56,00 € - 67,00 €

Viikoittain vaihtuva kolmen (56,00 €) tai neljän (67,00 €) ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.

Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä. 

 

Koko seurueelle tulee valita sama menu. Huomioimme etukäteen ilmoitetut erityisruokavaliot.

 

Pöytävaraukset p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi