Villa Mairean 80 v. juhlamenu 45,00 € / hlö

Hirvipastrami ja kylmäsavuhirvimousseline, puolukkaa, versosalaattia
ja ruukinlimppua suolatun voin kera
Gérard Bertrand Grand Terroir La Clape, Ranska 14,00 € /12cl, 56,00 €/75cl
Domaine de L´Aigle Pinot Noir, Ranska 9,00 €/12 cl, 11,00 €/16/cl, 44,00 €/75 cl

Voissa paistettua siikaa ja kantarellirisottoa, Kolatun Waldermar -juustolastuja ja palsternakkasipsejä
X-Berg Riesling, Saksa 12,00 €/12cl, 52,00 € /75 cl                     

Ruukin omenista valmistettua uuniomenajäätelöä ja ruukin hunajassa glaseerattua omenaa sekä kuumaa kinuskia
Oremus Late Harvest 10,00 €/6cl, 58,00 €/50 cl

 

 

 

 

Ruukin syysmenut

Voit aloittaa illan herkullisilla sormisyötävillä, ruukin tapaan valmistetuilla sapaksilla. Suosittelemme tuotteita 1-3 kpl/henkilö, 3,20€/tuote.

Pieni toast skagen
Kylmäsavulohta, kurkkua ja tillicremeä
Ruukin salamia, Kolatun Waldemar -juustoa ja punasipulimarmeladia

Briejuustoa, hillottua omenaa ja balsamico –siirappia
Savuhirvitartar hunajakarpaloiden kera 

Riefle Cremant brut blanc de blancs 56,00 €/75cl Ranska
Puy Chéri Syrah Rosé,38,50 €/75cl Ranska
Robert de Nola Cava Brut, 40,00 €/75cl Espanja

Veuve Clicquot Brut 79,00 €/75cl Ranska

 

 

Klassikkomenu 49,00 €/hlö

Samettista kurpitsakeittoa sekä sienisipulirulla
Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs 56,00 €/75cl

Hirven- ja porsaansisäfileeselykset, syysvihanneksia, paistettuja tatteja ja punaviinikastiketta
Bodega Norton Reserva Malbec 49,00 €/75cl

Suklaakakkua ja kirsikkahilloketta sekä creme anglaise
Pineau de Laborie 43,00 €

 

 

Ruukin menu 56,00 €/hlö

Hirvipastrami ja savustettu hirvenkielirillette, puolukkaa, pikkelöityjä kauden sieniä ja versosalaattia
Masi Mas’Est Teroldego  58,00 €/75cl

Jokiraputäytteistä ahventa, fenkoli-sahramikastiketta ja purjoperunaterriiniä
William Fevre Domaine Chablis 65,00 € /75 cl

Valkosuklaamousse, kuusenkerkkäjäädykettä ja ruukin hunajassa glaseerattua omenaa
 

 

Rotisseurs -menu 82,00 €/hlö
 

Kylmäsavusiikatartar, siianmätikaviaaria, punajuurimarmeladia ja kurpitsasipsejä
Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs  56,00 €/75 cl

Kolatun Chevrellä höystettyä tomaattikeittoa, lipstikkavaahtoa ja ruukin croissant
Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs  56,0 0€/75 cl

Kyyhkynrintaa, pähkinävoissa paistettua ruusukaalia, savusipuli-pekonipyree ja madeirakastiketta
Pierre-Henri Morel Cotes du Rhone Villages 52,00 €/75 cl

Tarte Tatin ruukin omenoista ja calvadosjäätelöä
Kuura Ice Cider 2017 58,00 €/375cl

Kahvi ja ruukin petit fours
Remy Martin WSOP 10,00 €/ 4cl

 

Menu du Chef 62,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin maistelumenu kauden upeista raaka-aineista.                                                                                                                                                                          
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä.

Pöytävaraukset p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi