Menu "Villa Mairea" 42,00 €/hlö*

Rapukeittoa haukiquenellen ja rapu-fenkolisalaatin kera
Ruukin leipävalikoima ja yrttisuolattua voita
William Fevre Domaine Chablis 65,00 €/75cl
Laborie Sauvignon Blanc 8,50 €/12cl, 10,00 €/16cl, 42,00 €/75cl

 

Valkosipulilla ja rosmariinilla höystettyä satakuntalaista kananpoikaa, sienikaalikääryle, omena-sipulihilloketta ja puolukkakastiketta
Pierre-Henri Morel Cotes du Rhone Villages 52,00 €/75cl
Laborie Cabernet Sauvignon 8,50 €/12cl, 10,00 €/16cl, 42,00 €/75cl

 

Jäävadelmia ja marenkia, vaniljajäätelöä ja kuumaa kinuskia
Oremus Late Harvest  10,00 €/6cl, 58,00 €/50cl
 

*Villa Mairea täyttää 80 vuotta

 

Ruukkimenu 54,00 €/hlö

Kylmäsavuhaukitartar, hauenmätiä, grillattua parsaa ja hollandaisekastiketta

Mustajuuricappuccino ja yrttibriossi

Rosépaistettua hirvenfileetä, ylikypsää porsaankylkeä, varhaiskaalia vuolukermassa ja nokkosella maustettua puikulaperunapyreetä

Jääkarpaloita, vaniljajäätelöä ja kuumaa kinuskia

 

Rotisseurs -menu 84,00 €/hlö

Amuse-bouche kauden raaka-aineista
Hirvenlihaa kolmella tapaa: savusuolalla maustettua riimihirveä, hirvikohokas ja hirvipasteija, sekä sinappipiparjuurikastiketta ja punajuuricarpaccio

Mustajuuricappuccino ja yrttibriossi

Korvasieni-ahvenballotine, parsaa ja paprika-voivaahtoa

Rosépaistettua peuranpaistia, ylikypsää porsaankylkeä, varhaiskaalia vuolukermassa ja nokkosella maustettua puikulaperunapyreetä

Paistettua brietä ja mustikka-aroniahilloa

Sitruunatartaletti, seljankukkajäädykettä ja vadelmacoulis

 

Menu du Chef 58,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin maistelumenu kauden upeista raaka-aineista.