Menuehdotuksia syksy 2020

 

Menut tilataan min. 3 arkipäivää ennen tilaisuutta (min. 4 hlölle)

 

Alkumaljaksi

Champagne A.Bergère Sélection Brut 81,00 €/75cl   
Ranska, Champagne/Chardonnay, Pinot Noir

 

Robert De Nola Cava Brut 40,00 €/75cl
Espanja, Katalonia/Macabeo, Parellada, Xarello

 

Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs 58,00 €/75cl
Ranska, Alsace/Pinot Blanc, Pinot Gris

 

Alkupalaksi 3,80 €/kpl

 

Kylmäsavulohta, kurkkua ja mätismetanaa  

Katkarapu skagen  

Brie-juustoa ja tomaattihilloketta  

Ruukin salamia, Kolatun Waldemar -juustoa ja punasipulimarmeladia   

Peltolan Blue -juustoa, mansikkaa ja balsamico–siirappia  

Savuhirvitartar hunajakarpaloiden kera    

 

Syysmenu 52,00 €

Savusuolattua nieriää, mehustettua fenkolia, merirapumignon ja piparjuurikastiketta, ruukin limppua ja kirnuvoita 

Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl   

 

Punaviinillä glaseerattua peuran sisäfilettä ja hirviwallenberg,yrteillä maustettua juuresmosaiikkia sekä kantarellimuhennosta

Suositus: Dom Dinis Reserva, Tinta Miuda, Portugal 42,00 €/75cl

 

Omenaohukaisia ja jaloviinakastiketta, vaniljakreemiä ja tuorevadelmakompottia  

Suositus: Steininger Riesling Beerenauslese 12,00 €/6cl, 72,00 €/37,5cl 

 

 

Ruukin menu 65,00 €                                    

Amuse Bouche - keittiön tervehdys  

Niittysuolaheinällä maustettua nokkoskeittoa, ruukinlimppukrutonkeja 

Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl   

Hirvicarpaccio, villiyrttisalaattia, Juustoportin Grand Reserve -juustoa, mustaherukkaa  ja kapriskastiketta 

Suositus: Vigneti del Sole Ripasso della Valpolicella, Italia 54,00 €/75cl  

Voissa paistettua siikaa, piparjuurikastiketta, kurpitsapyree ja samppanjakastiketta 

Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa  46,00 €/75cl  

Vadelmasorbettia, timjamibrûleé ja marenkia 

Suositus: Champagne A.Bergère Sélection Brut 79,00 €/75cl   

 

 

Vegaanimenu 65,00 €

Amuse Bouche - keittiön tervehdys  

 

Niittysuolaheinällä maustettua nokkoskeittoa, ruukinlimppukrutonkeja 

Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl   

Sellericarpaccio, villiyrttisalaattia, juustolastuja, mustaherukkaa  ja kapriskastiketta 

Suositus: Vigneti del Sole Ripasso della Valpolicella, Italia 54,00 €/75cl  

Kyssäkaalipihvi, piparjuurikastiketta, kurpitsapyree ja samppanjakastiketta 

Suositus: Donatushof Saar Riesling Trocken, Saksa 46,00 €/75cl

Vadelmasorbettia, timjamimousse ja suklaata 

Suositus: Classic Collection Cape Tawny, Etelä-Afrikka 9,00 €/6cl 

 

Menu du Chef 56,00 € - 67,00 €

Viikoittain vaihtuva kolmen (56,00 €) tai neljän (67,00 €) ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.

Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä. 

 

Koko seurueelle tulee valita sama menu. Huomioimme etukäteen ilmoitetut erityisruokavaliot.

 

Pöytävaraukset p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi