Villa Mairean 80 v. juhlamenu 45,00 € / hlö

Punajuurikeittoa sekä chevremoussea
Viinisuositus:  Dr. Loosen Riesling Trocken       10,00 €/12 cl, 12,00 €/16 cl         48,00 €/75 cl  

Voissa paistettua kuhaa, linssimuhennosta ja pekonissa tiristettyä palsternakkaa
Viinisuositus: Dr. Loosen Riesling Trocken        10,00 €/12 cl, 12,00 €/16 cl         48,00 €/75 cl  

Nougatilla täytettyä uuniomenaa ja kaneli-mascarponea
Juomasuositus: Oremus Late Harvest               10,00 €/6cl,        58,00 €/50cl

 

Pikkujouluajan menu- ja juomaehdotuksia

Alkumaljoja ja glögejä

Campari & Seltz    8,00 €
Talon kuohuviini    8,00 €

Perinteinen jouluglögi terästetty   8,00 €
Perinteinen jouluglögi alkoholiton   6,00 €

Talon punaviiniglögi                       8,50 €
Calvadosglögi    8,50 €

Jouluglögin tai alkumaljan seuraksi 3,50 €/tuote
Kylmäsavulohta, kurkkua ja mätismetanaa
Rapu-canapé ja savumuikkua
Brie-juustoa ja tomaattihilloketta
Paahdettua briossia, hanhipateeta ja puolukkaa
Lämminsavulohihyrrä
Joulupiparkakku, sinihomejuustoa ja vihreäkuula

 
Klassikkomenu  52,00 €/hlö
Riimipeuraa ja puolukkamajoneesia, versosalaattia sekä pikkelöityjä metsäsieniä
Viinisuositus: Domaine de L´Aigle Pinot Noir, Ranska  44,00 €/75cl
 
Voissa paistettua kuhaa, linssimuhennosta ja pekonissa tiristettyä palsternakkaa 
Viinisuositus: X-Berg Riesling, Rheingau, Saksa   52,00 € /75cl   

Schwarzwaldin kakkua lasissa
Viinisuositus: Warre´s Otima 10YO Tawny Port, Portugali      50,00 €/50cl
 

Ruukin menu  58,00 €/hlö
Kylmäsavuhaukitartar, hauenmätiä ja piparjuurismetanaa
Viinisuositus: William Fevre Domaine Chablis, Ranska   65,00 € /75cl

Sorsanrintaa, haudutettua punakaalia ja glaseerattua omenaa, juuriselleripyreetä, portviinikastiketta
Viinisuositus: Pierre-Henri Morel Cotes du Rhone Villages, Ranska 52,00 €/75cl

Glögipäärynät ja kinuskikastiketta sekä hedelmäistä praliinijäätelöä
Viinisuositus: Oremus Late Harvest, Unkari     58,00 €/50cl
 

Rôtisseurs -menu  88,00 €/hlö 
Aperitiiviksi Pastis 8,00 €

Paahdettua briossia, siianmätiä, punasipulia ja smetanaa
Viinisuositus: Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs, Ranska  56,00 €/75cl

Punajuurikeittoa sekä chevremoussea
Viinisuositus: Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs, Ranska  56,00 €/75cl

Hirvenfilee ”Rossini” ankanmaksan ja ruukin oman tryffelin kera,
palsternakkaterriiniä ja madeirakastiketta
Viinisuositus: Masi Mas’Est Teroldego, Italia     58,00 €/75cl

Peltolan Blue-juustoa ja portviinikirsikoita
Viinisuositus: Masi Mas’Est Teroldego, Italia     58,00 €/75cl

Nougatilla täytettyä uuniomenaa ja kaneli-mascarponea
Juomasuositus: Kuura Ice Cider 2017, Fiskars, Suomi  68,00 €/37,5cl
 

 
Menu du Chef  60,00 €/hlö
Viikoittain vaihtuva neljän ruokalajin menu kauden upeista raaka-aineista,
tarjoillaan koko pöytäseurueelle.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta.

Pöytävaraukset p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi