Menut ryhmille 26.4.-13.6.2021

 

Menut tilataan viimeistään 3 arkipäivää ennen tilaisuutta (min. 4 hlölle)

Alkupalaksi 4,00 €/kpl 

Kylmäsavulohta, kurkkua ja mätismetanaa
Katkarapu skagen  
Brie-juustoa ja tomaattihilloketta    
Kylmäsavuhirvi-bruschetta hunajakarpaloiden kera   
Pieni anjovis-sipulipiiras   

 

Suosittelemme alkumaljaksi

Champagne A.Bergère Sélection Brut 81,00 €/75 cl          

Robert De Nola Cava Brut 40,00 €/75 cl 

Riefle Cremant Brut Blanc de Blancs 58,00 €/75 cl  

 

Klassikkomenu   65,00 €/hlö

Ohueksi leikattua hirvenkieltä punajuurikompotin ja kapristen kera, pikkelöityjä kantarelleja ja worcestershire-majoneesia, ruukin limppua ja Mouhijärven kartanonvoita
Juomasuositus: Dom Dinis Reserva  10,50 €/16cl, 42,00 €/75cl 

Parsa-cappucino
Juomasuositus: Melea Organic Verdejo & Sauvignon Blanc 11,00 €/16cl, 44,00 €/75cl 

Ruukin kalapataa:
lähivesistöjen kaloja, fenkolia ja höyrytettyjä vihanneksia, sahramikastiketta sekä aiolia
Juomasuositus: Melea Organic Verdejo & Sauvignon Blanc 11,00 €/16cl, 44,00 €/75cl 

Rapeaksi paistettu ohukainen, tyrnikastiketta sekä valkosuklaamoussea
Juomasuositus: Steininger Riesling Beerenauslese 12,00 €/6cl, 72,00 €/37,5cl 

 

Ruukinmenu 54,00 €/hlö

Kylmäsavuhaukea, hauenmätiä ja parsakreemiä, ruukin limppua ja Mouhijärven kartanonvoita
Juomasuositus: Donatushof Saar Riesling Trocken   11,50 €/16cl , 46,00 €/ 75cl

Ylikypsää karitsan entrecôtea Tammisen tilalta ja ruukin hunajassa haudutettuja juureksia, madeirakastiketta sekä valkosipuliperunaa
Juomasuositus: Dom Dinis Reserva  10,50 €/16cl, 42,00 €/75cl 

Kinuskinen karpalo-uunijäätelö
Juomasuositus: Steininger Riesling Beerenauslese 12,00 €/6cl, 72,00 €/37,5cl 

 

Rôtisseurs-menu 82,00 €/hlö

Tuoretta parsaa ja hollandaisekastiketta, grillattu lohiconfit sekä jättiravun pyrstöjä, ruukin limppua ja Mouhijärven kartanonvoita
Juomasuositus: William Fevre Domaine Chablis 65,00 € /75cl 

Napue-mustaherukka Colonel 

Ruukin tryffelivoissa glaseerattua hirvenfileetä ja pekonilla höystetty lämmin tomaatti-sipulisalaatti, madeirakastiketta ja peruna-palsternakkapyreetä
Juomasuositus: Vigneti del Sole Amarone della Valpolicella DOCG 82,00 €/75 cl 
 

Mouhijärven herkkujuustoa ja kuusenkerkkäsiirappia
Juomasuositus: Classic Collection Cape Tawny 9,00 €/6cl,  52,00 €/37,5 cl 

Tunturitrifle – lakkajälkiruoka marenkihatulla

 

Menu du Chef 56,00 € - 67,00 €/hlö

Viikoittain vaihtuva kolmen (56,00 €) tai neljän (67,00 €) ruokalajin yllätysmenu kauden upeista raaka-aineista.
Viinit ovat valittavissa voimassa olevalta viinilistalta paikan päällä. 

 

Take away kevään ja kesän juhliin

Juhlabuffet 37,00 €/hlö

Caesarsalaattia kylmäsavupeuran, gruyere-juustolastujen sekä leipäkrutonkien kera
Graavilohiruusukkeita ja vuolukerma-sinappikastiketta
Pippuroitua hirvenpaahtopaistia ja cumberland-kastiketta
Antipastilajitelma; katkarapuja, lähiseudun juustoja, punasipulihilloketta, hirvisalamia
Rosmariini-oliivifocacciaa, patonkia ja levitettä
Tyrnimoussekakkua

 

 

Take away- tuotteet ottimineen tulevat valmiina tarjoiluastioissa.
Tuotteiden haku ja astioiden palautus sovitaan etukäteen.

 

Varaukset sähköpostilla ruukit@a-ahlstrom.fi tai p.050 518 3677.