Noormarkun Klubi

Noormarkun Klubin keittiö vaalii vuosisatoja vanhoja perinnereseptejä ja luo uusia makuelämyksiä.

Suosimme lähituottajia ja käytämme sesongin parhaita raaka-aineita sekä omien metsien ja vesistöjen antimia, kuten kaloja, riistaa, sieniä ja marjoja. Myös villiruoka on vahvasti esillä. Keittiömestareilta löytyvät reseptit niin satakuntalaiseen perinneruokaan kuin kansainväliseen korkeatasoiseen illalliseen.

Klubin parhaat reseptit ovat kulkeneen perintönä sukupolvesta toiseen. Klassikkolistalla ovat muun muassa Ahlströmin keittiömestarien bravuurit, kuten vorschmack, hirviwellington ja haukifärssi.

Noormarkun Klubi on Rôtisseurs -kilpiravintola. Arvostettu kansainvälinen Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on kansainvälinen gastronominen järjestö, joka edistää ruokakulttuuria. Klubin herkkuja on saatavilla myös take away -tuotteina.  

Ruoka- ja viinikurssit

Ahlströmillä on kestitty kautta aikain niin valtiovieraita, taiteilijoita kuin kuninkaallisiakin. Pidämme yllä kulinaristisia perinteitä ja haluamme, että ruoallamme on aina tarina.

Ahlströmin ruokatarinat kootaan vuosisatojen perinneresepteistä ja uusista ruokatuulista, joissa on klassikkoainesta. Resepteistä parhaimmat siirtyvät perinnetietona yli sukupolvien keittiömestarilta toiselle. Meillä pääsee nauttimaan sesongin herkuista, ja panostamme riistaan sekä villi- ja lähiruokaan.

Kutsumme myös kotikokit mukaan kulinaristiseen maailmaan ja avaamme ovet Klubin keittiöön. Järjestämme ruoka- ja viinikulttuuria koskevaa tapakoulutusta ja kokkauskursseja Noormarkun ruukissa.

Ravintolamme Oiva-raportin löydät täältä http://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

 

 

Hotellimajoitusta yhdessä Suomen suurimmista ruukeista, näyttävässä puutarhamiljöössä.
Noormarkun ruukin kokoustilat ainutlaatuisella puistoalueella.

Täydennä vierailuasi kulttuuri- ja luontopalveluillamme.

Löylyt kauniissa maisemissa maistuvat kokouksen tai luontoretken päätteeksi