Avoinna olevat työtehtävät

Ahlströmin ruukit ilmoittaa avoimet työpaikat tällä sivulla. Mikäli avoimia toimia ei juuri nyt ole tai osaamiseesi sopivia tehtäviä ei löytynyt, voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi avoimella hakemuksella oheisen linkin kautta. Saman linkin kautta voit jättää myös harjoitteluhakemuksesi.

 

11.8.2020: Etsimme Food and Beverage Manageria Ahlströmin ruukkeihin Noormarkkuun

Oletko valmis ottamaan uuden askeleen urallasi ja tekemään töitä suurella sydämellä? Tarjoamme ravintola-alan ammattilaiselle vastuullista työtehtävää, jossa pääset toteuttamaan omaa visiotasi. Tarjoamme upean työympäristön, motivoituneen tiimin ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimme Ahlströmin ruukkeihin Food & Beverage Manageria eli keittiö- ja ravintolatoimenpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vetämään 15 henkilön tiimiä. Työnkuva on laaja-alainen ja manager vastaa muun muassa keittiön & salin toiminnasta, sen kehittämisestä sekä taloudellisesta tuloksesta, ostoista ja esimiestyöstä.

Lue lisää tarjoamastamme työstä ja jätä hakemuksesi viimeistään ti 25.8.2020 ao. linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti!

>> Hae paikkaa

 

Voit jättää meille avoimen hakemuksen milloin vain, sillä tarvitsemme ajoittain ravintola-alan ammattilaisia ja/tai opiskelijoita kiireavuksi.

 

Lähetä avoin hakemus >>

 

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste