Avoinna olevat työtehtävät

Ahlströmin ruukit ilmoittaa avoimet työpaikat tällä sivulla. Mikäli avoimia toimia ei juuri nyt ole tai osaamiseesi sopivia tehtäviä ei löytynyt, voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi avoimella hakemuksella oheisen linkin kautta. Saman linkin kautta voit jättää myös harjoitteluhakemuksesi.

 

18.6.2021: Haemme Noormarkun ruukkiin asiakaspalveluvastaavaa SEKÄ tarjoilijaa / kokkia / vastaanottotyöntekijää

Oletko Sinä tuleva uusi työkaverimme? Etsimme Palveluliiketoimintaamme Porin Noormarkkuun asiakaspalveluvastaavaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspalveluvastaava toimii osallistavana ja esimerkillisenä esimiehenä asiakasrajapinnassa yhdessä tiiminsä kanssa varmistaen tasalaatuisen palvelun ja tuotteen toteuttamisen. Hän työskentelee ravintolapäällikön työparina ja raportoi palveluliiketoimintajohtajalle. Odotamme aiempaa työkokemusta MaRa-alan esimiestehtävistä sekä palvelualalle soveltuvaa esimieskoulutusta. Erityisesti etsimme henkilöä, jolla on halua ja tahtoa toteuttaa yhdessä tiimin kanssa asiakkaillemme merkityksellisiä kohtaamisia ja unohtumattomia elämyksiä, upeissa kartanomaisissa puitteissa.

Lisäksi etsimme tarjoilijaa / kokkia / vastaanottotyöntekijää kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoilijan / vastaanottovirkailijan monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat mm. hotellin vastaanottopalvelut, asiakaspalvelu, kokous-, lounas- ja edustustarjoilut sekä kassa- ja salityöskentely. Kokkina osallistut ravintolamme aamiais-, lounas-, a la carte- ja tilaustarjoilujen toteuttamiseen. Tärkeää on, että omaat reippaan ”haasteet on tehty voitettavaksi” -asenteen ja olet aidosti kiinnostunut monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Haemme tiimiimme moniosaajia, joiden työnkuva rakentuu vahvuuksien ja osaamisen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluliiketoimintajohtaja Riitta Kilo p. 040 555 2444 ma 21.6. sekä ke 23.6. klo 9-11 ja 15-17.

>> Hae paikkaa tästä linkistä

 

Voit jättää meille avoimen hakemuksen milloin vain, sillä tarvitsemme ajoittain ravintola-alan ammattilaisia ja/tai opiskelijoita kiireavuksi.

 

Lähetä avoin hakemus >>

 

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste