Avoinna olevat työtehtävät

Ahlströmin ruukit ilmoittaa avoimet työpaikat tällä sivulla. Mikäli avoimia toimia ei juuri nyt ole tai osaamiseesi sopivia tehtäviä ei löytynyt, voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi avoimella hakemuksella oheisen linkin kautta. Saman linkin kautta voit jättää myös harjoitteluhakemuksesi.

 

3.3.2021: Olemme jatkaneet kesätyöhakuamme Palveluliiketoimintaan - haku auki 31.3.2021 saakka

Tule työkaveriksemme ainutlaatuiseen Noormarkun ruukkiin - kesätyöhakumme on nyt auki! Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita Palveluliiketoimintaamme ajalle touko-syyskuu. Kesätyöntekijäksi etsimme kesäsesongin ajaksi iloista tiimipelaajaa, jolla jo hieman on kokemusta ravintola-alalta ja/tai keittiötyöstä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä erilaisissa yhdistelmärooleissa. Alaa opiskeleville harjoittelijoille tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden tutustua ja saada työkokemusta  Palveluliiketoimintamme eri osa-alueista (keittiötyö, salityö, hotellin vastaanotto, erilaiset taustatyöt) rautaisten ammattilaistemme ohjauksessa.

 

Lue lisää avoinna olevista kesätyöpaikoistamme ja jätä hakemuksesi viimeistään ke 31.3.2021 ao. linkin kautta.

>> Hae paikkaa tästä

 

 

Voit jättää meille avoimen hakemuksen milloin vain, sillä tarvitsemme ajoittain ravintola-alan ammattilaisia ja/tai opiskelijoita kiireavuksi.

 

Lähetä avoin hakemus >>

 

 

Rekrytoinnin tietosuojaseloste