BLINIAIKA

Keskitalven pakkasten paukkuessa on mukava kokoontua tunnelmalliselle blini-illalliselle hyvässä seurassa. Ruukin rukiiset tattariblinit paistetaan pannuilla voita säästämättä ja nautitaan smetanan ja sipulin sekä erilaisten liha- ja kalalisukkeiden kera.

Blinejä paistellaan ruukissa 18.1.-22.2.2019. Perjantaina 18.1. avaamme bliniviikot viettämällä Noormarkun ruukissa perinteistä blini-iltaa, jolloin ruukkien salit täyttyvät hyvän ruoan ystävistä.

Blini-illoissa on tarjolla ”Menu kahdelle”, jolloin blinimenumme on nautittavissa edullisempaan hintaan.  Tervetuloa mukaan!

 

BLINI-ILLAT NOORMARKUN RUUKISSA

Menu kahdelle 18.1.2019 klo 18-21

Rukiinen tattariblini, mätiä, smetanaa ja sipulia

Hirvenfileetä, tryffelivoita, porsaanposkea, riistakastiketta, tatti-vihannesmosaiikki

Kermaliköörillä maustettu suklaa-puolukkatrifle

Menu 72,00 €/2 hlöä

Blini-illat täyttyvät nopeasti, joten teethän varauksen ajoissa p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi
Blinimenu on tarjolla koko blinikauden 22.2. asti, 49,00 €/hlö

Noormarkun ruukissa on 18.1. mahdollista osallistua ruukkikierrokselle klo 17.30. Aiheena ”Noormarkun ruukki sotien aikana”. Opastetun kierroksen kesto on n. 75 min ja hinta 12,00 €/hlö. Kierros lähtee Ahlström Voyage-näyttelystä, os. Makkarakoskentie 34.

Majoitusetu blini-iltaan osallistujille 49,00 €/hlö/2hh, sisältäen aamiaisen.

TALVEN SAUNAILLAT

Saunomisen ohessa voit nauttia myös blineistä. Meillä Kolin saunalla lämpiää sähkösaunan lisäksi perinteinen savusauna, puusauna sekä kylpytynnyri. Avanto on aina auki jäätilanteen salliessa!

 

VIINIPRUUVIT

Blinien seuraksi sopii hapokas valkoviini tai kuohuviini. Voit varata seurueellesi blini-illallisen lisäksi viinipruuvin, jossa henkilökuntamme esittelee ja maistattaa kauden makuihin sopivia viinejä. Viinipruuvit järjestetään min. 8 hlön seurueille.

PILKKIRETKET

Talven opastetulla pilkkiretkellä koetaan luonnontilaisen erämaajärven rauha ja talvinen luonto lumoaa hiljaisuudellaan. Kalastusopas neuvoo pilkkijöitä kalastuksessa ja oikeiden vieheiden valinnassa. Saatte käyttöönne kalastusvälineet, pilkkihaalarit, saappaat ja hatut. Käytössänne on erämaajärvi ja viihtyisä, suuri kota. Kodalla nautitaan retkieväät nokipannukahveineen. Pilkkiretken jälkeen voi jatkaa blini-illalliselle Noormarkun Klubille.
Kysy tarjousta!