Pikkujoulut turvallisesti

Pikkujoulut ovat nyt varattavissa. Ruukissa on monipuoliset tilat pikkujoulujen viettoon. Suuret salit ja kabinetit mahdollistavat hyvät turvavälit juhlijoille.

Noormarkun Klubilla on kolme salia pikkujoulujuhlien viettoon. Juhlasali 40-100 hengelle, kabinetti 8-30 hengelle tai tunnelmallinen lasiveranta 20-50 hengelle. Juhlasalissa on lava esiintyjiä varten.

Villa Ett on juhlatalomme Pääkonttorin puistossa. Villa somistetaan lyhdyin ja kynttilöin kauniin jouluiseksi. Verannalla voi nauttia alkuglögit ja siirtyä illalliselle Noormarkku-saliin (20-40 hlöä).

Kolin saunalla valittavanasi on sähkösaunan lisäksi puusauna, perinteinen savusauna ja kylpytynnyri. Saunalle voi tilata jouluista iltapalaa tai muita saunamenuja. Saunalla on A-oikeudet ja hyvin varustettu juomakaappi. Karaoke-laitteet ovat pikkujouluissa usein käytössä. Minkälaisia talentteja mahtaa seurueestanne löytyäkään!

Ahlström Voyage- kun haluat kulttuurintäyteiset joulujuhlat arvokkaassa tilassa. Upea näyttelytila on sopiva cocktail- tai glögitilaisuuksiin, jossa tarjoiluna on esim. ruukin sapaksia tai cocktail-paloja.

Ryhmälle voi varata oman ykstyistilan tai tulla muiden mukana viihtymään erilaisiin tapahtumiimme. Katso kaikki tapahtumamme täältä.

Varaukset ja lisätietoja p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi