Ruukin kesä

Kesäkuun alussa astuvat voimaan ihanat kesämenut, joissa todellisia kesän makuja; raikkaita kaloja, mansikoita, raparperia... unohtamatta tietenkään riistaa, joka on metsästetty lähimetsistä.

 

Kesäjuhlat

Valmistujaiset, lakkiaiset, häät, syntymäpäivät, rippijuhlat ja muut perhejuhlat vietetään ruukissa vaivattomasti, mukana ripaus ylellisyyttä, upeassa ruukkimiljöössä.

 

Kesän kulttuurikierrokset

Kesällä kulttuurikierrokset kutsuvat vieraita niin läheltä kuin kauempaakin. Voit varata ryhmällesi oman kierroksen (min. 8 hlöä) tai osallistua yleisökierrokselle. Yleisökierrosten aikataulun löydät täältä.

SuomiAreena ja Pori Jazz

Porin kesätapahtumat näkyvät myös Noormarkun ruukissa. Järjestämme opastettuja kulttuurikierroksia SuomiAreena-viikolla päivittäin. Lounas ma-pe klo 11-14 Noormarkun Klubilla kannattaa varata etukäteen pöydän varmistamiseksi. Lounaan jälkeen on mukava jatkaa joko yleisökierrokselle ruukissa tai jatkaa matkaa keskustan tapahtumiin.
Yrityksille ja järjestöille Noormarkun Klubi on ainutlaatuinen paikka viettää sidosryhmätilaisuuksia. Brunssit, lounaat, illalliset ja cocktail-tilaisuudet ruukkimiljöössä antavat vieraille unohtumattoman elämyksen. Myyntipalvelumme kertoo mielellään lisää p. 050 518 3677 tai ruukit@a-ahlstrom.fi