1. Soveltaminen

Tämä on A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n/Ahlströmin ruukkien tietosuojaa koskeva ilmoitus. Ahlströmin ruukit käsittelee tämän sivuston kautta tai muuten kerättyjä henkilötietoja tämän ilmoituksen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Käyttämällä sivustoa ja antaessasi meille henkilötietosi hyväksyt ilmoituksen mukaiset menettelytavat ja ehdot.

 

2. Rekisterinpitäjät

A. Ahlström Kiinteistöt Oy/Ahlströmin ruukit
Laviantie 22
29600 Noormarkku
Suomi

 

3. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Lähtökohtaisesti emme kerää henkilötietoja käydessäsi sivustolla, lukuun ottamatta silloin kun niitä tietoisesti meille luovutat. Käsittelemme mahdollisimman vähän henkilötietoja ja vain siltä osin kuin se on tarpeellista. Mikäli luovutat meille henkilötietojasi, käytämme niitä ainoastaan mainittuun tarkoitukseen. Näitä tarkoituksia ovat esimerkiksi asiakassuhteiden hoitaminen, viestintä asiakkaillemme ja kumppaneillemme sekä tuotteidemme markkinointi ja rekrytointi.

 

4. Rekrytointi

A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n/Ahlströmin ruukkien rekrytointi tapahtuu nettisivujemme kautta sähköisesti. Lähettämällä työhakemuksen sivustomme kautta hyväksyt samalla henkilötietojesi käsittelyn rekrytoinnissa.

Yhtiön rekrytointia koskeva tietosuojaseloste

 

5. Markkinointi ja mainostaminen

Mainostamme tuotteitamme sivustollamme ja yhteisöpalveluissa. Ylläpidämme asiakasrekisteriä tarjotaksemme lisätietoa palveluistamme sekä markkinoidaksemme niitä.
Säilytämme ainoastaan markkinoinnin kannalta tarpeelliset henkilötiedot, esimerkiksi yhteystiedot.
Halutessasi voit pyytää meitä poistamaan tietosi potentiaalisista markkinointikanavistamme, kuten uutiskirjeasiakasrekisteristämme.

 

6. Evästeet

Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoa siitä, miten verkkosivustolla vierailevat käyttävät sivustoa. Käytämme tietoa sivuston kehittämiseen.
Sivuillamme voi olla myös muita kolmansien osapuolten komponentteja esimerkiksi yhteisöpalveluihin liittyen (Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn). Näiden komponenttien avulla näytämme sivustoillamme yhteisöpalveluissa olevaa materiaalia. Yhteisöpalvelut saattavat vastaanottaa vierailusi aikana tietoja vierailustasi verkkosivustollamme.
Voit hallita verkkosivuston evästeitä selaimen asetuksia muuttamalla (estä evästeiden käyttö, salli evästeet vain pyynnöstä tai poistamalla evästeet aina selainistunnon sulkemisen yhteydessä). Huomioi, että joidenkin palveluiden käyttö voi tällöin estyä, sillä jotkin verkkosivuston osiot toimivat oikein vain, kun evästeet ovat käytössä.
Voit halutessasi poistaa selaimesi evästeet esimerkiksi seuraavien ohjeiden avulla:
Microsoft Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/fi-fi/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/fi/kb/evasteiden-paalle-ja-poiskytkeminen
Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi

 

Verkkosivuston käytön analysointi

Www.ahlstrominruukit.fi -verkkosivusto käyttää Google Analytics -nimistä verkkoanalyysipalvelua. Palvelua käytetään sivuston kävijäseurantaa ja kehittämistä varten. 
Google Analytics käyttää evästeitä analysoidakseen, miten sivustolla vierailevat käyttävät sivustoa.
Evästeen sisältämä informaatio siitä, miten käytät sivustoa, varastoidaan Googlen toimesta palvelimille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Henkilötietojesi suojaamiseksi sivustomme käyttää Google Analyticsin IP-osoitteiden anonymisointia. Tämä tarkoittaa, että sivustolla vieraillut henkilö ei ole tunnistettavissa..
Voit estää Googlen tietojen keräämisen asentamalla selaimeesi liitännäisohjelman, jonka voit ladata alla olevasta linkistä:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
Googlen palvelujen tietosuojakäytännöistä voit lukea lisää täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

 

6. Tietojen jako

Voimme käyttää kolmansia osapuolia, kuten palveluntarjoajia, keräämään, tallentamaan ja käsittelemään henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat voivat käsitellä henkilötietojasi ainoastaan siltä osin kuin se on tarpeen pyytämämme palvelun suorittamiseksi.
Henkilötietojen suojaamiseksi edellytämme, että kaikki palveluntarjoajamme pitävät niille toimittamamme henkilötiedot salassa ja riittävän turvassa. Niiden on myös noudatettava tietojenkäsittelysopimuksia ja sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.
Lisäksi A. Ahlström Kiinteistöt Oy voi luovuttaa tai siirtää henkilötietojasi Ahlström Capital -konsernin sisällä. Pääsääntöisesti tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai sen ulkopuolelle, ellei toisin nimenomaisesti ilmoiteta.

 

7. Säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen tietoihin liittyvien oikeuksiemme ja velvollisuuksiemme täyttämiseksi. Heti kun henkilötietoja ei enää tarvita, poistamme tai anonymisoimme ne.

 

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröitynä sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihin ja pyytää tietojen oikaisemista, poistamista ja rajoittamista.

 

9. Lisätietoja

Mikäli rekisteröity haluaa lisätietoja hänen henkilötietojensa käsittelystä, hän voi olla yhteydessä edellä mainittuun rekisterinpitäjään.